Володарем Кубка Закарпаття з футболу став ФК “Севлюш”

Команда з Виноградова здолала ФК «Витязь» із Концова – 4:2.

Перед матчем уболівальників розважала «Танцювальна корпорація друзів», а всіх присутніх вітав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Капітани ж команд під Державний Гімн України підняли Державний прапор. Після цього поєдинок розпочався.

Суперники розпочали в рівному темпі, та виноградівці доволі швидко відкрили рахунок: на 9 хвилині відмінно організована атака «Севлюша» завершилася влучним ударом Василя Ковтуна. 0:1.

Надалі претенденти на трофей діяли на зустрічних курсах. Так тривало до 33 хв., коли за порушення правил проти Руслана Соскиди арбітр призначив пенальті у ворота виноградівців. Сам постраждалий невідпорно пробив – 1:1.

Утім, ще до перерви номінальні гості вдруге вийшли вперед: Михайло Реплюк, ніким не прикритий, у штрафній площі суперника отримав пас на 43 хв. і чудово пробив у дальній кут – м’яч від дальньої бокової стійки красиво увійшов у ворота. 1:2.

Із тим учасники матчу й пішли перепочити, а вболівальників продовжила розважати «Танцювальна корпорація друзів».

Крім того, ветеранів футболу Ужгородського та Виноградівського районів подяками й преміями відзначив голова ФФЗ Іван Дуран. Зокрема було нагороджено Володимира Данка, Віктора Поповича, Михайла Ониська, Йосипа Микуланинця, Михайла Міцу, Юрія Заріцького, Івана Мудру, Еміла Грицище.

Другий тайм розпочався з атак виноградівців. На 56 хвилині міг відзначитися після замикання подачі з кутового Роман Николишин. Удар останнього головою був небезпечним: м’яч, зачепивши поперечину, відправився за ворота. Утім, на 63 хвилині Юрій Чонка перехитрив Володимира Овсієнка зі штрафного й збільшив перевагу своєї команди до двох м’ячів – 3:1.

У подальшому хоч витязьці й намагалися скоротити відставання в рахунку, але перевага залишалася на боці чемпіона області. І на 81 хвилині у результаті нової атаки своєї команди Юрій Чонка в штрафній площі суперника зробив рахунок 4:1 на користь «Севлюша». І хоч на 90 хв. влучним ударом Руслан Соскида скоротив відставання, перемогу все ж здобули виноградівці. Окремий респект їхнім уболівальникам – підтримка своєї команди була натхненною.

А в цілому слід подякувати обом клубам – у фінальному матчі за неймовірної спеки вони продемонстрували хорошу результативну гру.

74-ий розіграш почесного трофею став уже історією. І його слід віднести до активу.

ФК «Витязь» (Концово) – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:4 (1:2)

Схожі новини

Залишити коментар